Varför denna blogg?

Bloggen startades för att jag ville hjälpa folk att inse att det var absurt att en av historiens mildaste influensor pandemiförklaras så att folk över hela världen skrämdes till att låta vaccinera sig med vacciner som varken testats ordentligt för säkerhet eller effektivitet med den totalt ogrundade motiveringen att denna influensa var så farlig att man får ge avkall på testningen.

Med denna blogg, som startades den 25 november 2009, ville jag ge en sannare bild än den som förmedlats i svenska medier. Den  har varit ett komplement till min webbsida http://drjaan.net/flu/ som startades våren 2009 (till en början med en annan URL).

Numera (2013) råder allmän enighet om att pandemiförklaringen och massvaccineringen var ogrundad.  Smittskyddsinstitutet gjorde ett stort misstag i att okritiskt acceptera påbuden från WHO trots att det tidigt fanns fakta som talade mot massvaccinering, se ”Efterskörd okt 2010 – fakta bekräftar min kritik av pandemiförklaringen”.

Inte bara svininfluensavaccineringen är suspekt

Jag fortsätter bloggen för att det finns belägg för att influensvaccinering överhuvudaget saknar väsentlig skyddseffekt, se ”Starka skäl att ifrågsätta massvaccinering” och ”Ingen skyddseffekt av influensavaccin enl oberoende undersökning”.

Men Smittskyddsinstitutet har inte lärt sig av sitt för samhället mycket kostsamma misstag utan fortsätter att propagera för vaccinering trots att det saknas hållbara bevis för dess skyddseffekt.

Annonser

2 svar

  1. Hösten 2009 tog jag 1a svininfluensasprutan, ett par veckor senare upptäckte jag psoriasis i hårbotten. Har inte haft det sedan 27 år tillbaka, förutom en kort tid för 10 år sedan. Efter vaccinet har psoriasisen bara blivit värre, har fått det på flera konstiga ställen på kroppen och det är väldigt besvärligt. Min husläkare säger att det är svårt att bevisa orsaken, men jag tror helt och hållet att det beror på vaccinet. Har ju bara haft det i hårbotten tidigare! Det är ju så att immunförsvaret blir påverkat. Tycker att detta borde komma med i statistiken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: