Hjärnskada av influensavaccin bekräftad

Idag bekräftas att svininfluensvaccinet Pandremix vållar narkolepsi. Vad media inte nämner att detta är en hjärnskada, som yttrar sig i att man dagtid drabbas av plötsligt påkommande stor trötthet under dagens lopp och därför somnar mitt uppe i arbetet, skolan etc. Även andra problem kan symptom inklusive ”kataplexi” som utlöses av sinnesrörelse och medför i sämsta fall att man faller omkull och förlorar rörelseförmågan – är helt paralyserad upp till ett par minuter.

Autoimmun reaktion – förstörelse av hjärnceller

Detta är fråga om en livslång och mycket besvärande skada. Orsaken misstänks vara en så kallad autoimmun reaktion där det egna immunsystemet triggats till att angripa och förstöra en samling nervceller i hjärnan som reglerar sömn/vakenhet. 

Även autoimmuna reaktioner av annat slag har satts i samband med vaccinationer, inklusive den sjukdomen ”Guillain-Barrés syndrom” som kan leda till omfattande och ibland dödliga skador på nervsystemet. (Källa: ”Vaccination and autoimmunity-‘vaccinosis’: a dangerous liaison?”)

Se även Starka skäl att ifrågsätta massvaccinering.


Tidningartiklar om

detta:

DN 30 juni 2011: Samband mellan vaccin och narkolepsi

Citat:

Hennes 15-åriga son fick sjukdomen cirka en månad efter det att han vaccinerats med Pandermix mot svininfluensan.

– Han blev extremt trött, blev vinglig och fick svårt att gå. I dag måste han ta sömnpauser två till tre gånger om dagen, en halvtimme varje gång. Det är jobbigt, eftersom han vill sommarjobba.

SVD 30 juni 2011: Samband mellan vaccin och narkolepsi

”Sedan i våras rekommenderar Socialstyrelsen inte längre att barn och ungdomar under 18 år vaccineras med Pandemrix. Risken att drabbas av narkolepsi är för stor, anser myndigheten.”

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: