Mer om dödssjuk som räddades med C-vitamin

Vi har i tidigare blogg berättat om Allan Smith, som hade total lungsvikt pga H1N1-influensa och räddades till livet efter högdosbehandling med C-vitamin. Nu har hand startat en website ”C-vitamin can cure” med en video som dokumenterar fallet.

I videon berättas hur konventionella läkare först vägrade att genomföra behandling med högdos av C-vitamin. Först med advokathjälp lyckades man tvinga fram behandlingen.

I Australien fanns ett parallellfall.  En ung man med H1N1-lungsvikt i kritiskt skede förbättrades markant med C-vitamin i högdos som likaså sattes in efter påtryckningar från anhörig. Men när han förbättrats så att han klarade sig utan respirator, men var långt ifrån återställd, satte sjukhuset helt sonika ut C-vitamin-behandlingen och mannen dog snart därefter.

Trots att det finns belägg för att C-vitamin har antivirus-effekt och att lungsvikt pga  influensa vållas av massiva halter av  fria radikaler som C-vitamin kan eliminera, vägrade sjukhusläkarna att fullfölja behandlingen. Läkarna hänvisade i videon till ”omfattande forskning på C-vitamin” som inte påvisat skyddande effekt. Men det är inte sant. En stor del av forskningen har inte använt de doser som erfarenhetsmässigt visat sig vara nödvändiga för att stoppa svåra virusinfektioner. De studier som däremot använt höga doser har påvisat skyddseffekt. Dr Steve Hickey har i sin utmärkta bok om C-vitaminet avslöjat hur läkemedelsföretagen motarbetat C-vitamin för att en utbredd av detta värdefulla vitamin skulle vålla dem miljardförluster. Se recensionen av Hickeys bok : Vitamin C: The real story..

Jag misstänker att det är fråga om skenforskning, utförd av korrumperade forskare finansierade av läkemedelsföretagen, för att blockera användingen av C-vitamin som skulle vålla  läkemedelsföretagen mångmiljardförluster eftersom vinsterna är mycket små på C-vitamn jämfört med antibiotika. Tyvärr är sådan korrumperad forskning inte ovanlig.

I följande blogg förklarar jag varför det det är tänkbart att C-vitamin kan vända sjukdomen: Behandling som kan tänkas rädda svårt influensasjuka

Videon om Adam Smiths osannolika tillfrisknande finner du här ”Vitamin C can Cure” (längst ner).

Mer om Allan Smithfallet (videon är lite svår att förstå om man inte är van vid australiensisk engelska) finner du här: Tillståndet vände hos dödsssjuk (svensk sammanfattning av denna historia).

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: