Starka skäl att ifrågsätta massvaccinering

Det är ytterst märkligt att regeringen nu tecknat avtal som ”säkrar vaccintillgång vid nya pandemier” såsom DN idag meddelar. Det förefaller som hälsoministern helt blundat för allvarliga skäl att misstänka att korruption och forskningfusk ligger bakom H1N1-vaccinaffären.  De flesta studier har inte funnit någon väsentlig skyddseffekt och några som påvisat stor skyddseffekt har varit uppenbara och grova förfalskningar.

Regeringen borde ha beaktat Europarådets hälsoansvarige Dr Wolfgang Wodargs allvarliga kritik. Han har anklagat vaccintillverkarna för att ha påverkad WHO till att omotiverat skrämma upp världen för en influensa som i själva verket var ovanligt mild. Han fann det oberättigat att därigenom pressa regeringar till stora utgifter som kunde använts till bättre ändamål. Han konstaterar att detta inbringade stora vinser till vaccinföretagen och har initiera en utredning för att utröna om korruptin förelegat, vilket han misstänker.

Han anser att hela H1N1-historien är en av de största skandalerna i detta århundrade. Han påpekade också att ledande vaccinfirmor placerat sina medarbetare i inflytelserika positioner i WHO-s och andra viktiga organisationer.
Källa: Daily Mail 11 januari

Forskningsfusk påvisat

Som tidigare påpekats har de flesta vetenskapliga studierna inte funnit någon betydelsefull effekt av influensavacciner (se även min websida om svininfluensavaccinering ). Det är välkänt att USA-företag vid flera tillfällen har köpt ”önskade forskningsresultat”, se tex:

Corporate sponsored research.. begins with predetermined conclusions. It is the job of the scientists then to prove that these conclusions are true, because of the economic upside that proof will bring to the industries paying for that research. This invidious approach to science has shifted the entire focus of research in America during the past 50 years, as any true scientist is likely to admit.”

Källa: http://www.mercola.com/2001/aug/15/perception.htm

Är de studier som påvisat skyddseffekt forskningsfusk?

Med tanke på de allra flesta studier inte funnit någon väsentlig skyddseffekt finns det därför starka skäl att misstänka att den handfull studier som påvisat stor skyddseffekt är förfalskningar. I några fall är detta uppenbart:

Vaccinforskare rapporterade orimlig skyddseffekt

Dr Thomas Jefferson vid ansedda Cochrane collaboration fann att några kohortstudier (undersökning av statistik på hela åldersgrupper i ett område) hävdade att vaccinet medfört en flerfalt större minskning av dödligheten i hela åldersgruppen än vad som kunde vållas av influensa. Hans kommentar:

“För att ett vaccin skall kunna minska dödligheten i hela åldersgruppen med 50% till 90% såsom rapprterats i vissa studier måste vaccinet inte bara förhindra alla dödsfall i influens men också alla dödsfall i fallolyckor, trafikolyckor, eldsvådor, hjärtsjukdomar och slaganfall. Det är inte ett vaccin, det är ett mirakel.”

Ledande vaccinexpert – inga bevis att vaccinerna är verksamma

Nedan ett betecknande uttlande av en av USAs främsta vaccinexperter:

”Det finns inga bevis för att ett enda av de utvecklade influensvaccinerna är verksamma i prevention eller lindring av influensa.”

Tillverkarna av dessa vacciner vet att de är värdelösa, men de fortsätter ändå att sälja dem.”

Dr. Anthony Morris, en ledande virolog och tidigare chef för vaccinavdelningen vid amerikanska läkemedelsverket (FDA).

_________________________________________________________

Myndigheterna korrumperade?

Det är förståeligt att Europarådets hälsoansvarige, som dessutom är specialist i epidemiologi (forskning på massjukdomar), finner starka skäl att misstänka bedrägeri och korruption i denna affär.

Redan i maj 2009 publicerade jag misstankar om att allt inte stod rätt till. Den 17 maj skrev jag ”Den panikartatade skräcken för svininfluensa är således inte välgrundad”

Den 24 juli 2009 skrev jag:

Om vi eliminerar de högst suspekta siffrorna i Mexiko och antar att antalet insjuknade är 20 ggr större än rapporterat [enligt amerikanska myndigheters skattning], kommer vi för 3 juni ner i en lägre dödssiffra (0,7/10.000) än vid de tidigare svårare influensepidemierna (som legat omkr 4/10.000 utom vid spanska sjukan).

Tillägg 2015: Min bedömning har senare officiellt bekräftats:

Statistiken från EU:s smittskyddscenter ECDC visar att frekvensen dödsfall var betydligt lägre än under vanliga influensaår. I det mest drabbade landet, Lettland var dödligheten 18 ggr lägre än under de värsta influensaåren i Sverige.  I de flesta länderna i Europa var dödligheten 40-50 ggr lägre eller mer och i Sverige 100 ggr lägre med 2,2 dödsfall per miljon invånare.

Trots att det redan sommaren 2009 måste var uppenbart att epidemin var ovanligt mild, skrämde Smittskyddsinstitutet upp svenska folket och propagerade starkt för vaccinering under hösten. Eftersom naturlig infektion ger ett mycket bättre skydd mot framtida influensor gjorde man därmed betydande skada genom att förhindra den naturliga och mycket effektivare vaccinering som uppkommer vid infektion (se bloggen från 6 januari).

Det finns anledning att utreda svenska myndigheters agerande som gagnade vaccinföretagens intressen till den grad att man undrar om korruption förelegat. Det är välkänt att läkemedelsföretag mutat nyckelpersoner vid flera tillfällen och i detta fall inbringade massvaccineringen mångmiljonbelopp från Sverige.

Annonser

3 svar

  1. […] Starka skäl att ifrågsätta massvaccinering […]

  2. […] Starka skäl att ifrågsätta massvaccinering […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: